logo
logo

Hoe kan ik je helpen

Weer krijg je van iemand te horen dat je nooit een betere sporter zult worden. Die 10 km hardlopen of trailrunnen? Jij? Dat gaat jou nooit lukken! Uitgeput plof je op de bank neer met een grote zak chips. Waarom zou je het überhaupt doen, als mensen zo over je denken? Omdat jij diep van binnen weet dat je het kan en ook heel graag wil!

Je trekt je schoenen weer uit de kast en je sportkleding trek je aan. Je begint weer aan je looprondje. Vooraf even rekken en strekken en gaan. Onderweg voel je een pijntje. “O nee! Wat is dit nu weer? Hebben ze dan toch gelijk?” Je wil er niet aan toegeven. Stug maak jij je rondje af. Je ploft thuis weer op de bank met een zeurende pijn………

Voel je dit?

  • Na een drukke (werk)dag plof je op de bank, omdat je geen energie meer hebt.
  • Je denkt dat je het niet kan (anderen zeggen dit).
  • Je wil heel graag, dus begin je ergens. Je hebt geen idee of dit het juiste is.
  • Je hebt niet echt een duidelijk doel.
  • Je voelt pijntjes in je lichaam, maar je hebt geen idee wat je er aan kan doen.
  • Mentaal wil je wel. Je lichaam denkt er anders over of visa versa.

Hoe zou het voor jou zijn als je na een drukke dag nog energie over hebt om dingen thuis te kunnen ondernemen? Je hebt meer energie dan voorheen. 

Het lukt je nu om 5 km aaneengesloten te lopen en je merkt dat je lichaam sterker is door de oefeningen die je er bij doet naast het hardlopen. 

Je durft je nu eindelijk in te schrijven voor dat gave evenement, omdat je nu het vertrouwen in je lichaam hebt, dat je het ook kan.

Wat als ik vertel dat je veel meer kan dan dat jezelf denkt? Ook al zeggen de mensen in je omgeving dat het je niet lukt. Iedereen kan sporten. Alleen niet voor iedereen is het traject hetzelfde. Ook jij kan het! 

Kom bij mij voor het gratis adviesgesprek en dan bepalen wij samen wat het startpunt is en waar je naar toe kan werken. 

Na dit gesprek komen wij tot een trainingsplan op maat. Dit kan zijn dat je mee doet met de groepslessen, personal training of je gaat graag mee met een trainingsweekend met een groep sporters waarbij jij je gewaardeerd en prettig voelt. Bij spierpijn of als aanvulling neem je een sportmassage. 

Je krijgt meer energie en meer zelfvertrouwen en gaan tien weken aan de slag. Je hebt een stok achter de deur om je doel te behalen. 

Je hebt tijdens deze weken een einddoel met kleine tussendoelen, zodat de kans van slagen groter is. Daarnaast leer je sportmaatjes kennen die je ook kunnen helpen en motiveren, zodat jij je gesteund voelt. Je hebt meer energie en zit lekkerder in je vel. 

Wat zal het een euforisch gevoel zijn als jij je doel behaald hebt. Je hebt energie voor 10!

Jouw investering in je sportdoel/fittere versie van jezelf: een strippenkaart voor 10 weken €65,-, 10 weken onbeperkt sporten €125,- of personal training €65,- per uur, sportmassage €45,-.

Ga vooral niet met mij werken als je liever naar de mensen luistert die zeggen dat je het niet kan. Je aan blijft modderen, omdat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken. Liever een blessure oploopt of met de blessure blijft lopen. Je heel graag alleen blijft sporten. 

Maar ben je dit nog steeds aan het lezen en wordt er nu al een vuurtje aangewakkerd? Heb je zin om te knallen? Waar wacht je dan op? Er komt geen beter moment dan nú. Klik op onderstaande link, en gaan!