logo
logo

Trainingen

“Laat je door je motivatie en drijfveer naar je doel leiden”

Move by MD organiseert (gratis) events, groepslessen, trainingstrajecten en je kunt personal training volgen.

Loopbegeleiding

Wil jij begeleiding bij het trainen naar een trailrun of wedstrijd op de weg? Of wil je het lopen opbouwen zonder te trainen naar een wedstrijd? Dat is mogelijk. De begeleidingstrajecten duren 16 weken. Het volgende staat centraal: sporttest, trainingsschema op maat, vier looptrainingen en tweewekelijks coaching gesprek

Je kunt deel nemen aan de wekelijkse groepslessen.

“Start to Trail”

Start to Trail is een trainingsprogramma van 16 weken voor de beginnende trailrunner. De trailrunner heeft geen tot weinig ervaring op de trails en wil trainen naar bijvoorbeeld een trailrun van 10 km.

“Train to Trail”

Train to Trail is een trainingsprogramma van 16 weken voor de gevorderde trailrunner. De trailrunner heeft ervaring op de trails en wilt trainen naar bijvoorbeeld zijn/haar afstand uitbreiden.

“Hardlopen”

Wil jij naar je eerste loopdoel trainen van bijvoorbeeld 5 km of 10 km? Of wil je begeleiding bij de halve marathon en marathon? Op maat wordt een trainingstraject uitgestippeld die bij jou past.

Groepslessen

Move by Motivation & Drive verzorgd verschillende groepslessen. Deze groepslessen zijn buiten, mits het weer het toe laat.

“Drive your Muscles”

Wil jij in een uur werken aan alle grote spiergroepen? Dan is dit uur iets voor jou. In dit uur worden de spieren getraind door middel van verschillende oefeningen.

“Powerwalking”

Is hardlopen een stap te ver voor je of lukt dit niet? Dan is Powerwalken iets voor jou. Powerwalken is lopen op een stevig tempo. In dit uur worden ook spierversterkende oefeningen gedaan.

“Move your Core”

Vele hardlopers/trailrunners volgen netjes hun schema, maar vergeten dat corestability een essentieel onderdeel is van het hardlopen/trailrunnen.

“Motivate your Run”

Motivate your run is voor hardlopers die niet altijd alleen willen trainen. Het tempo ligt wat hoger en gedurende de les vinden er tempowisselingen en spierversterkende oefeningen plaats.

“Everyone can Run”

Everyone can Run is voor de hardloper die wil beginnen, waar het tempo lager ligt of die vanwege lichamelijke klachten niet hard kan rennen. Het tempo ligt lager en de opbouw gebeurt langzamer.

“Personal Training”

Wil je liever begeleiding op maat? Train je liever alleen met een personal trainer? Dat is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op.

Prijzen

Loopbegeleiding:

Start to Trail €300,-

Train to Trail €300,-

Hardlopen €250,-

Groepslessen:

10 strippenkaart €65,- (4 maanden geldig)

24 strippenkaart €140,- (4 maanden geldig)

Personal Training:

Losse les: €65,-

5 strippenkaart €310,-

10 strippenkaart €575,-