logo
logo

Trainingen

Move by MD organiseert gratis event en trainingstrajecten. De wekelijks Urban Run 076, tweewekelijkse Geluidswal en maandelijks Urban Run 0164 zijn gratis. Daarnaast zijn er een aantal trailrunevents is het weekend gratis. Dit staat vermeld in het event op deze site of op de Facebookpagina.

Start to Trail
Start to Trail is een trainingsprogramma van 16 weken voor de beginnende trailrunner. De trailrunner heeft geen tot weinig ervaring op de trails en wilt trainen naar bijvoorbeeld een trailrun van 10 km. Tijdens deze 16 weken staat het volgende centraal:- Sporttest- Trainingsschema op maat- Vier looptrainingen- Minimaal vier corestabilitytrainingen- Tweewekelijks coachingsgesprek De kosten hiervoor bedragen €250,-.

Train to Trail
Train to Trail is een trainingsprogramma van 16 weken voor de gevorderde trailrunner. De trailrunner heeft ervaring op de trails en wilt trainen naar bijvoorbeeld zijn/haar afstand uitbreiden. Tijdens deze 16 weken staat het volgende centraal:- Sporttest (indien nog niet gedaan)- Trainingsschema op maat- Vier looptrainingen- Minimaal vier corestabilitytrainingen- Tweewekelijks coachingsgesprek De kosten hiervoor bedragen €250,-.

Corestability
Vele hardlopers/trailrunners volgen netjes hun schema, maar vergeten dat corestability een essentieel onderdeel is van het hardlopen/trailrunnen. Wekelijks kun je aansluiten bij een corestabilitytraining.

De corestabilitytrainingen zijn wisselend op dinsdag of woensdag. Kijk voor locatie, dag en tijdstip bij EVENTS of op de facebookpagina.

Voor corestability kun je een strippenkaart aanschaffen of een maandabonnement afsluiten. Strippenkaart: €65,- voor 10 strippen (onbeperkt geldig)Maandabonnement: €25,-.

Overige trainingen
Wil je liever trainen op de weg in plaats van op de trails? Word je liever individueel getraind? Dat is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en de prijzen.